Online bestellen van Drinkwater, GASOLIE & scheepsmateriaal

Drinkwater, Gasolie & Scheepsmateriaal

De Wit Bunkering zorgt voor innovatie door op een eenvoudige manier het online bestellen van gasolie, drinkwater en scheepsmaterialen mogelijk te maken. De My De Wit Bunkering app biedt echter veel meer. Ontdek er alles over op deze webpagina en zet de volgende stap naar een comfortabele werking aan boord.

Gasolie & smeerolie

Met de My De Wit Bunkering app kan u eenvoudig uw verbruik, de dagprijs van gasolie, uw facturen en een realtime planning van uw bestelling opvolgen. De app is gemaakt met de focus op een hoge gebruiksvriendelijkheid zodat de werking zowel aan boord als op kantoor makkelijker kan verlopen.

Scheepsmateriaal

Scheepsbenodigdheden bestellen, verbruik opvolgen en zoveel meer. Dit maakt de My De Wit Bunkering app een allesomvattende oplossing. De unieke NARETO (Nassau Rederij Tool) vergemakkelijkt de werking aan boord en kantoor. Registreer u voor onze app als u nog geen klant bent bij Nassau Scheepsbenodigdheden.

Drinkwater

De Wit Bunkering levert in opdracht van Port of Antwerp-Bruges drinkwater aan boord. Bestellen via onze app is de enige officiële manier waarop er in de haven van Antwerpen drinkwater kan geleverd worden. Drinkwater bestellen in Antwerpen kan eenvoudig door u eenmalig te registreren in de My De Wit Bunkering app.

Registratie My De Wit Bunkering app

Via smartphone: Download hieronder de app om zich makkelijk te registreren.

Via computer: Registreer via deze link.

Aanmelden My De Wit Bunkering app

Via smartphone: Open de app op je smartphone en je kan gemakkelijk inloggen.

Via computer: Via deze link kan je aanmelden.

Uw voordelen

Plaats je bestelling waar en wanneer je wil

 

De My De Wit Bunkering app zorgt ervoor dat u gasolie, drinkwater en scheepsmateriaal kan bestellen waar en wanneer u wil. De applicatie is zeer toegankelijk en gebruiksvriendelijk.

 

Digitale bevestiging

Nadat de bestelling op de My De Wit Bunkering app is geplaatst ontvangt de gebruiker een digitale bevestiging. Zo krijgt u een handig overzicht van de hoeveelheden van gasolie en drinkwater of welke scheepsmaterialen besteld zijn.

 

Realtime planning

Voor drinkwater, gas- en smeerolie kan u zelfs realtime planning raadplegen. Zo kan u zelf volgen wanneer de bunkerboot bij u gepland is om een vlotte levering te verzorgen.

 

Beschikbaar in 10 talen

 

De binnenvaart is een internationale sector. Daarom is de My De Wit Bunkering app beschikbaar in 10 talen. Dit maakt de applicatie gebruiksvriendelijk voor iedereen die betrokken is bij de werking van uw schip of rederij.

 

 

Extra functies

Verbruik gasolie in kaart brengen

 

Met de My De Wit Bunkering app wordt de werking aan boord vereenvoudigd. De app brengt de motoruren van uw schip of vloot in kaart zodat u steeds een overzicht heeft van het verbruik van gasolie.

 

Verbruik scheepsmateriaal in kaart brengen

Gebruikers kunnen het verbruik van scheepsmaterialen opvolgen en beheren via de My De Wit Bunkering app, dankzij de integratie met NARETO van Nassau Scheepsbenodigdheden.

 

Filter- en smeerschema

 

Een tweede handige tool van de My De Wit Bunkering app is de integratie van filter- en smeerschema’s. Op die manier bestelt u altijd de juiste smeerolie of filters voor het juiste onderdeel. Een account aanmaken om gebruik te maken van deze handige tools kan zeer eenvoudig via deze link.

 

Persoonlijke dagprijs

 

De prijzen voor gasolie zijn onderhevig aan wijzigingen. Via de My De Wit Bunkering app stelt De Wit Bunkering u steeds op de hoogte van uw dagprijs.

 

Vaak gestelde vragen (FAQ)

Hoe registreer ik me voor de My De Wit Bunkering App?

Om van onze diensten gebruik te maken dient u zich te registeren. Dit kan via deze link.

Voor drinkwaterleveringen is het belangrijk dat uw FD-nummer is ingegeven. Voor gasolieleveringen en bestellingen van Nassau Scheepsbenodigdheden, dient u nog apart goedgekeurd te worden. Klik gewoon op het bedrijf om een registratie aan te vragen.

Ik ben geregistreerd, maar ik kan geen drinkwaterbestelling plaatsen.

Drinkwaterbestellingen kunnen enkel geplaatst worden als het FD-nummer van uw schip bij ons gekend is. U kan uw FD-nummer ingegeven bij ‘Mijn profiel’.

Ik ben geregistreerd, maar ik kan geen gasolie- of smeerolie bestellen

Voor het bestellen van gasolie of smeerolie dient uw account nog te worden goedgekeurd. Klik gewoon op de “Bestel nu” knop en selecteer “Gas- & Smeerolie” klik daarna op “Account Aanvragen”

Ik ben geregistreerd, maar ik kan geen scheepsmateriaal bestellen

Voor het bestellen van scheepmateriaal dient uw account nog te worden goedgekeurd. Klik gewoon op de “Bestel nu” knop en selecteer “Scheepsbenodigdheden” klik daarna op “Account Aanvragen”

Hoe download ik de app?

U kan onze app downloaden in de Google Play Store of de App store. Indien u niet beschikt over een smartphone of tablet kan u altijd gebruik maken van de webversie.